Prolumi, SMART lighting solutions

Prolumi adviseert, begeleidt en levert bestaande of nieuw te ontwikkelen lichtconcepten. Wij werken voor veel bedrijfstakken. Voor de retail, industrie en automotive branches zijn we de lichtspecialist bij uitstek.

Licht is een belangrijke factor voor het creëren van sfeer. Licht heeft invloed op beleving van producten en op ons gedrag. Licht beïnvloedt wat u wilt laten zien, wie u bent, wat u aanbiedt en wat de reactie hierop zal zijn. Licht liegt niet. Licht vraagt wel om aandacht, om professionele aandacht. Licht vraagt om Prolumi.

Een SMART lichtplan van Prolumi, gecombineerd met de nieuwste technieken, samengesteld uit internationaal gerenommeerde fabrikanten, zorgt ervoor dat de ruimte het licht krijgt die het verdient. Licht verdient een SMART lichtplan van Prolumi.

Prolumi is merkonafhankelijk en heeft daarmee alle vrijheid om voor u de beste SMART lighting solution te bedenken en te leveren. Wij beloven 100% lichteffect waarbij het creëren van besparingen op het energieverbruik als ook op de initiële kosten een belangrijke rol spelen.

Binnen onze organisatie zorgen wij voor het complete traject van het tekenen van de lichtplannen, het bespreken hiervan, adviseren over aanpassingen, verbeteringen en doorontwikkelen van het lichtconcept, het maken van presentaties en het opstellen van licht- en energie berekeningen.

Een aantal opdrachtgevers zet ons in op deelactiviteiten. Door onze kennis en ervaring in SMART lighting solutions besparen zij op de kosten (zeker op de lange termijn) en verbeteren ze meteen hun prestaties. Menig lichtaanbieder gaat uit van aantal en marge op de verkoop. Wij gaan uit van meer effect met minder kosten. Wij gaan uit van licht-rendement. Prolumi laat licht voor u werken.