werkwijze

doelstellingen vaststellen

“Goed praten voorkomt goedpraten.” Daarom hechten wij extra waarde aan de eerste gesprekken. Voordat we starten met een lichtplan willen we eerst gezamenlijk de doelstellingen definiëren. Deze kunnen per project verschillen maar ook binnen één project kunnen op verschillende plekken diverse lichtbehoeftes zijn. Eerst goed praten, dan denken en doen.

SMART Lichtplan

Aan de hand van de vastgestelde doelstellingen zullen wij een SMART lichtplan presenteren. Prolumi heeft meer dan 20 jaar lichtervaring en volgt de nieuwste technieken van gerenommeerde fabrikanten op de voet. Prolumi is merkonafhankelijk en heeft daarmee altijd het breedste assortiment voor de beste oplossing. Vaak levert een combinatie van materialen van verschillende fabrikanten de beste SMART-oplossing. Onze lichtplannen zijn altijd onderscheidend, uiterst efficiënt, kostenbesparend en altijd SMART ten gunste van onze opdrachtgevers.

levering en realisatie

Prolumi kent de belangen van uw deadline en bewaakt de planning en levertijden vanaf het eerste moment. Onze service gaat door tot en met het perfect afstellen van de verlichting en het tot in de puntjes controleren van het aangelegde resultaat.

onderhoud en retrofitten

Uitval is geen optie. Treedt er uitval op binnen de garantietermijn dan zullen wij zonder enige kosten een vervangend armatuur plaatsen. Uitval buiten de garantietermijn wordt er altijd in overleg met de opdrachtgever gekeken naar een juiste, nette en correctie oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Wensen en tijden veranderen en wij gaan mee. Mocht uw oude installatie vervangen moeten worden door de LED technieken van vandaag de dag dan kunnen wij voor u geheel vrijblijvend een calculatie maken betreffende de Total Cost of Ownership. De initiële kosten voor het implementeren van LED verlichting geven wij overzichtelijk weer in een offerte. Met een besparings- en een investeringsoverzicht kunnen we de terugverdientijd weergeven. Middels deze gegevens zullen wij de klant adviseren wat voor hen de beste SMART solution zal zijn.