over ons

Prolumi is een modern bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in licht. Wij zijn merkonafhankelijk en hebben daarmee alle vrijheid om voor u de beste SMART lighting solution aan te bieden. Wij beloven 100% effect met een forse besparing op uw kosten.

Ons team is flexibel en zéér gedreven om het uiterste rendement voor u uit licht te halen. Wij onderscheiden ons keer op keer met onze lichtplannen door het gebruik van minder armaturen, juiste spiegeloptieken, hoger rendement of minder energiekosten. U merkt de (kosten)besparing!

Wij zijn betrokken, harde werkers en we benaderen uitdagingen leergierig en onderzoekend. Humor hoort daarbij en biedt de juiste ontspanning voor groei. Misschien zijn we daarom wel professionals in ons vak. Onze adviezen zijn nuchter en to-the-point.
Licht is onze passie en daarom willen we gewoon het beste lichtadvies geven en een zorgeloze oplevering realiseren. We voelen ons verantwoordelijk voor het behalen van een maximaal rendement van uw lichtinvestering en willen net zo trots op het succes ervan zijn als u zelf. Professioneel licht ontstaat door te werken met een professional als Prolumi. Maak gewoon eens vrijblijvend kennis met ons.